KAHRAMANMARAS DERNEK SMS PROGRAMI

KAHRAMANMARAS dernek smsKAHRAMANMARAS Dernek sms programımız ile , Kahramanmaras ilinde ki derneklerin , kolayca dernek üyelerine sms gönderimi yapabilmeleri hedeflenmiştir.Pogramımız için sms paketleri dışında ek bir ücret ödemeniz gerekmez. .. Kahramanmaras dernek sms .

Firmamız bir çok sektörde ücretsiz , yazılım hizmeti sunmaktadır. Bu yazılımları ücretsiz yapmaktaki amacımız öncelikle reklamımızı yapmak, ismimizi duyurmak ve toplumsal fayda sağlayan projelerde yer almaktır. İkinci planda ise sistemde bulunan sms kullanımları zorunlu olmamak ile beraber Kullanılmak istendiğinde ücrete tabidir. Sistem sms kullanılmadan düzgün olarak çalışmaktadır.SMS KULLANIMI ZORUNLU DEĞİLDİR. KAHRAMANMARAS dernek sms programıSadece dönemsel bilgilendirmeler ve duyuruları sms kanalı ile yapmak istediğinizde ücrete tabidir.Firmamız Btk'dan lisanslı olup, aracısız işlem yaptığınız için sms fiyatlarımızda çok uygundur.

DERNEK PROGRAMI NASIL ÇALIŞIR ?

Dernek programının temel işleyişi ; üye kayıtları , bu üye kayıtlarının belirli gruplara ayrılması ve bu grupların aidat ayarları kısmından grup bazında toplu olarak borçlandırılması ve bu aidat borçlarının tek tek üyeler tarafından ödenmesini baz alır.

Bunun yanı sıra; yapılan bu işlemler ile alakalı olarak kayıtların listelenmesi toplamlarını alınmasını ve nihayet dernek harcamalarının ve diğer gelirlerinin kayıt altına alınmasını kapsar. Dernekteki demirbaşları da ayrıca listeleyebilir hesaplayabileceğiniz alanlar mevcuttur.

Dernek programının arayüzü kullanıcıların kolay kullanımı için tasarlanmıştır. bu sebeple ilk üyelik anından itibaren , bir ana şube ve bu ana şubeye bağlı 5 fonksiyonel grup otomatik olarak oluşturulmuştur... bu oluşan gruplar tek şubeli bir dernek için yeterli kullanım kolaylığı sağlamak ile siz ihtiyacınıza göre grup ve şue oluşturabilirsiniz...

Dernek programımız bir kullanıcı için tanımlanmıştır. bu ana kurucu derneğin yetkilisi olmalıdır. tüm yetkiler bu kullanıcıda mevcuttur. Bu kullanıcı dilerse farklı şubeler ve farklı alt kullanıcılar tanımlayabilir. Genel dernek yönetimi ile ilgili (aidat belirleme vb) olmamak koşulu ile bu yeni kullanıcılara yetkiler verebilir. bu kullanıcılar Terkili tarafından kendilerine verilen kullanıcı adı ve şifre ile sisteme giriş yaparak verilen yetkiler kapsamında işlemlerini gerçekleştirirler.

Aklınıza takılan tüm sorular ve destek için :
Tel : 0212 912 11 25 Pbx
Arayın.

  • KOLAY KULLANIM

    Basit arayüz,
    Pratik kullanım
    Toplu işlem seçenekleri.

  • BULUT ALTYAPISI

    Bulut üzerine kurulu sistemimiz ile internetin olduğu her yerden verilerinize hızlı ve rahatça ulaşabilirsiniz.

  • GÜVENLİ İŞLEM

    Bilgileriniz bizim ile güvende,
    tüm verileriniz 256 bit ssl ile şifrelenmektedir.

  • TAM DESTEK

    Profesyonel Çağrı merkezimiz,
    Yazılım destek ekiplerimiz her zaman ücretsiz olarak yanınızda.

Bize Ulaşın     (0380) 544 3 544
Öztek SMS / whatsapp toplu mesaj / araç takip / DONUSYUKU.COM.TR & © 2011 ÖZTEK HABERLEŞME TİC. SAN. LTD. ŞTİ. Tüm hakları saklıdır.